Hea Kullakuu sõber!

Me teame, et paljud teist on seda oodanud. Ja nüüd on see lõpuks käes! Jah, me otsime taas brändisaadikuid!

Kõigepealt tahaksin tänada meie meeletult toredat brändisaadikute kampa – Betti ja Fjodor, Brigitta ja Ulf, Evelina ja Gucci ning Laura Liis ja Pässu! Nemad olid Kullakuu esimesed brändisaadikud ja meie koostegutsemisaeg on olnud väga produktiivne, inspireeriv ja äge! 2022. aastal kahjuks ei jätka meie ridades enam Betti, aga me oleme Bettile väga-väga tänulikud ja usun, et suur osa meie jälgijatest on talle siiani tänulikud nende toredate pildistamisnippide eest, mida ta meiega Kullakuu fotokuul jagas. 

Nüüd on aga aeg meie pisikest brändisaadikute kampa veidi laiendada. Eelmine konkurss oli väga populaarne – meile laekus lühikese aja jooksul üle 100 avalduse ja valiku tegemine oli tohutult raske. Me siiralt ootame kõiki neid, kes eelmine kord valituks ei osutunud, ikkagi uuesti proovima.

Mida me brändisaadikutele pakume?

* Kullakuu tooteid;

* toredat ja toetavat kampa, kellega koos erinevaid ideid arutada;

* võimalust teenida raha omanimelise sooduskoodi jagamisega;

* jälgijaskonna laienemist läbi erinevate mängude, teemakuude ja jagamiste;

* võimalust huvi korral proovida kätt erinevates valdkondades, nt tootefotograafias, sotsiaalmeediaturunduses või tootearenduses.

Mida me brändisaadikutelt ootame?

* armastust Kullakuu brändi, toodete ning tegevuste vastu;

* soovi rääkida kaasa Kullakuu tegemistes ja jagada tagasisidet ning ideid;

* pilte ning videosid Kullakuu toodetest;

* Kullakuu postituste jagamist, et aidata tõsta koerainimeste teadlikkust Eestis;

* oma jälgijaskonnaga aktiivset suhtlemist.

Kuidas kandideerida?

Vormi kandideerimiseks leiad siit: https://forms.gle/1r7JBmnZAnp4W8Vy6

Kõige olulisem osa kandideerimisest on pildi või video postitamine või meile saatmine. Palume, et teeksid oma koerast Kullakuu tootega pildi või video. Me tahame väga näha Sinu loovust, nii et me ei sea piire selles osas, milline see pilt või video olema peaks ja ootame juba põnevusega, mis see lõpptulemus on. Võid selle lisada oma sotsiaalmeediakontole või saata meile hello@kullakuu.ee peale kandideerimisvormi täitmist. 

Tähtaeg kandideerimiseks ja pildi/video postitamiseks või saatmiseks on 30.06.2022. Peale seda asume oma brändisaadikute tiimiga kõiki esitatud töid ja avaldusi üle vaatama ja anname peale seda võimalikult lühikese aja jooksul teada, kuidas jätkame. 

Kui Sa pole siiani ühtegi Kullakuu toodet soetanud, aga usud meie brändi ja soovid väga brändisaadikuks saada, siis anname Sulle sooduskoodi, mida kasutades saad soodsamalt ükskõik millise meie toote endale osta, seda katsetada ja oma avalduse siis ka teele panna. Kasuta ostmisel koodi BRÄNDISAADIK, mis annab 20% soodustust kogu tellimusele.

Ootame juba põnevusega kõiki teie avaldusi!

Kullakuu tiim


Jäta kommentaar

×